Praktische informatie en kosten.

"Een reading werkt vaak maandenlang, soms zelfs jarenlang, door."

 

Investering in tijd en geld.

Vanaf 1 maart 2023 vraagt een energetisch consult een investering van €185,- voor particulieren en €250,- voor bedrijven. Kosteloos afzeggen kan tot 7 dagen, kosteloos verzetten tot maximaal 24 uur, vóór aanvang van het consult.

Ik reserveer altijd 2 uur voor een energetisch consult, ik vraag mijn readees dit ook te doen. Het is vooral voor jouzelf niet fijn als een reading moet worden afgekapt, of als er geen tijd meer is om jouw eventuele vragen na afloop te kunnen beantwoorden. De reading zelf duurt tussen de 1 en 1,5 uur. Een reading wordt vaak als intensief ervaren. Het is daarom raadzaam om na afloop van de reading ook tijd voor jezelf in te calculeren.

 

Voorafgaand aan een reading.

Voorafgaand aan de sessie heb ik me al energetisch afgestemd op de reading die gaat komen, vandaar dat ik snel aan de slag ga en ‘small talk’ graag bewaar voor na de reading.

Heb je een speciale vraag of een aandachtsgebied waar je wil dat ik naar kijk? Denk hier thuis dan alvast goed over na, zodat je dit voorafgaand aan de reading ter tafel kan brengen. Vooraf voor jezelf alvast op papier zetten waar je wil dat de reading aandacht aan besteedt, werkt vaak ook verhelderend.

Uiteraard hoef je niet per se een specifieke vraag te hebben. Jouw hoger bewustzijn is prima in staat om datgene wat op dit moment voor jouw ontwikkeling het meest relevant is, naar voren te brengen.

Ik adviseer om de inname van alcohol de dag(en) voor de reading zoveel mogelijk te beperken, dit komt de kwaliteit van de reading ten goede.

 

Tijdens de reading.

Ik zorg voor thee en water tijdens de reading. Wil je graag wat anders drinken, neem het dan alsjeblieft zelf mee.

Tijdens een reading zit je zeker 1,5 uur stil. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt. Wanneer je het prettiger vindt mag je je schoenen uitdoen, of juist aanlaten.

Tijdens een reading zit ik op een ‘andere golflengte’ en is het voor de informatietoevoer erg bevorderlijk als ik daar zoveel mogelijk blijf. Tussendoor zal ik momenten creëren voor het stellen van vragen. Mocht je, terwijl ik aan het readen ben, echt een vraag hebben die niet kan wachten, dan mag je me natuurlijk onderbreken, maar probeer dit tot een minimum te beperken. Een reading is geen dialoog. Indien gewenst is er na afronding van de reading ook altijd nog even kort ruimte voor het stellen van vragen en daarover met elkaar het gesprek aan te gaan.

Tip: Probeer je over te geven aan de reading. Het kan helpen om zelf je ogen te sluiten en om de film die ik jou vertel voor jezelf te proberen te visualiseren.

Het kan voorkomen dat een door mij gezien beeld geen herkenning bij jou oproept, niet ‘resoneert’ bij jou. Mijn ervaring is dat op zo’n moment, wanneer de beelden iets laten zien wat voor jouw gevoel niets zegt, of zelfs niet klopt, het van belang is om niet meteen af te haken, niet meteen te denken “zie je wel, het klopt niet”, “zie je wel, ik kan niet geread worden”. Jouw hoger bewustzijn is vele malen intelligenter dan jij en ik tezamen en laat een beeld niet voor niets zien. Doorvragen helpt in vrijwel alle gevallen echt.

 

Opname van de reading.

Tijdens een reading komt er veel informatie naar boven in woorden en in beelden die worden beschreven. Om te voorkomen dat je onderdelen van de reading vergeet, wordt een reading altijd opgenomen en achteraf toegestuurd, zodat je de reading later terug kunt luisteren. Ik raad je zeker aan dit ook te doen. Je zult versteld staan hoeveel nieuwe informatie uit een reading nog tot je kan komen wanneer je deze terugluistert. Doordat een reading helpt om inzage te krijgen in processen, of helpt nieuwe processen in gang te zetten, werkt een reading vaak maandenlang, soms zelfs jarenlang, door.

 

Locatie.

Het consult vindt plaats op IJburg te Amsterdam.

Bereikbaarheid:

  • OV: Tram 26 vanaf Amsterdam CS, tramhalte Lumièrestraat
  • Stadsbus 66 vanaf Amsterdam Bijlmer (Arena), bushalte Lumièrestraat
  • Betaald parkeren mogelijk in de wijk. Navigatie voor parkeren: IJburglaan 980.

Bij reservering volgt het exacte adres.

Mocht je nog vragen hebben voorafgaand aan een reading, neem dan gerust even contact met me op.