Waarom een energetisch consult, reading?

" Een reading laat je meer ruimte, rust en mogelijkheden ervaren"


Vrijwel iedereen maakt in zijn leven wel een periode -of meerdere periodes- mee, waarin je even het overzicht, of de regie, kwijt bent. Waarin het je tijdelijk niet lukt om de stevigheid en het vertrouwen uit jezelf te halen.

Dit is ook heel normaal in de huidige tijd, waarin er veel meer dan vroeger te kiezen valt op zakelijk, persoonlijk en maatschappelijk vlak en waarin de ontwikkelingen om ons heen en in onszelf veel sneller gaan dan we als mens van nature gewend zijn bij te benen.


Niet alleen keuzestress en hevige veranderingen kunnen je doen twijfelen of je nog wel op de goede weg zit, ook het gevoel juist ‘stil te staan’ kan voor onzekerheid zorgen. Zeker als je zelf juist naar verandering verlangt, maar nog niet goed weet welke stappen je daarvoor moet nemen.

Het is dan goed om even pas op de plaats te maken en naar binnen te keren. Om even tijd te nemen om stil te staan bij waar je vandaan komt, waar je je nu bevindt en heel belangrijk: waar je naar toe wilt.


Ik kan je helpen om dit voor jezelf inzichtelijk te maken en beter op een rijtje te krijgen. Dit doe ik door middel van een energetisch consult waarbij ik je een zogenaamde 'reading' geef. In deze reading wordt even geen aandacht besteed aan alle zichtbare, uiterlijke omstandigheden, waar je zelf waarschijnlijk ook al vaak naar hebt gekeken, maar in plaats daarvan word je geleid en begeleid naar een wereld die normaal gesproken niet bewust aan de oppervlakte komt.

Hierdoor kan hele nieuwe informatie tot je beschikking komen, waarvan je nu waarschijnlijk niet weet dat je deze bij je draagt, maar waar je -met een beetje hulp van mij- wel toegang tot hebt.


Door je onderbewuste, maar vooral jouw hoger bewustzijn aan het woord te laten, geef ik je een inkijk in wat er in jouw energiesysteem aan ontwikkelingen afspelen. Deze aan het oog onttrokken rijke wereld geeft inzicht in wat de functie is van wat voor jou kan voelen als obstakels, tegenslag of onrust.

Door woorden en beelden te geven aan ontwikkelingen die je onbewust wel voelt, maar nog niet kunt plaatsen, zal het je vervolgens ook beter lukken om noodzakelijke veranderingen in gang te zetten en door te voeren in je energiesysteem. Hierdoor helpt een energetische reading niet alleen om meer inzicht en overzicht te krijgen, maar kan het ook bestaande processen activeren, versnellen en integreren, zodat je weer meer op jezelf durft te vertrouwen, stevigheid kunt ervaren en de regie terug kunt pakken.


Een reading laat je anders naar jezelf en de ontwikkeling waarin je je bevindt kijken, waardoor je automatisch meer ruimte, rust en mogelijkheden zal ervaren.

Een reading kan soms confronterend zijn, omdat er veel nieuwe informatie voor je beschikbaar komt, maar een reading is bovenal altijd helend en liefdevol.


Benieuwd naar hoe anderen een energetisch consult hebben ervaren? Kijk dan hier .