Ervaringen


Een aantal van de terugkoppelingen die ik heb mogen ontvangen met betrekking tot de energetische consulten die ik heb gegeven:


Bas 44, hoofd MarCom

Ook al ben ik bekend met spiritualiteit en het (in)voelen en verklaren van andere energie lagen, ik had me nog niet eerder door iemand laten ‘lezen’. Tot ik Marlies ontmoette.

Marlies en ik zijn buurtgenoten en via een gezamenlijke interesse kwamen we in contact met elkaar... Mede door haar doortastendheid en aanstekelijke humor hoefde ik niet lang na te denken toen ze me uitnodigde voor een Reading. Een week later belde ik aan bij Marlies thuis.


Bij binnenkomst in de lichte, warme en creatieve woonkamer werden mijn laatste zenuwen van onzekerheid en toch ook wel onwetendheid weggenomen.

Rustgevend en bepalend was de uitleg die Marlies vooraf gaf, handig voor types als ik die graag ‘antwoorden’, meepraten en willen ‘reageren’. Ik mocht 1,5-2 uur mijn mond houden! Op vriendelijk verzoek van de gastvrouw weliswaar, want teveel interrumperen zou haar uit haar energetische level kunnen halen.


Maar zelfs voor praatgrage types als ik, laat Marlies genoeg ruimte om te reageren of vragen te stellen. Genoeg kaders en vertrouwen kreeg ik mee om mijn hele lijf te ontspannen, mijn ogen dicht te doen en me mee te laten nemen in de reis die niet eens ging over wat beter en anders kan, over waar de pijnen zitten en hoe die te behandelen; voor het eerst hoorde ik iemand die mij totaal niet kende, mij binnenste buiten keren.

Op een fijne manier. Op een waarnemende manier, zonder oordeel of veroordelend.


“Ik zie .... “ Ze zag ‘alles’. Onderwerpen die ik voor mijn gevoel had afgesloten, kwamen bij Marlies weer naar voren. Zaken als Vriendschap, Gezondheid, Werk- en Levensdruk, zelfs maatschappelijke issues passeerden de revue.

Om de 5 minuten viel ik van de ene naar de andere verbazing... werkte Marlies bij de Inlichtingendienst, had ze al mijn vrienden en exen gebeld vooraf? Met mijn moeder geluncht?

Alsof ze al jaren deelgenoot was van mijn leven zonder in exacte details te treden. Fa-sci-nerend! En nergens, in tegenstelling tot andere vormen van healing, voelde ik me opgelaten. Voor het eerst hoefden mijn lijf en mijn hoofd zich niet in te spannen. Ik mocht er zijn.


Bijna 2 uur lang zit Marlies geconcentreerd met haar ogen dicht tegenover je, in haar wereld. Maar eigenlijk in die van jou.

En dat bleek niet alleen een bijzondere ervaring, maar achteraf ook een kado aan mezelf. In de dagen erna voelde ik mij sterker, krachtiger, helderder. Alsof donkere onuitgesproken wolken in je brein en zijn, opgeklaard waren.

De zon scheen in mijn hoofd. Ik voelde me licht, lichter, en op de fiets naar huis zelfs verlicht. Een lieve spiegel die niets uit de weg gaat en zelfs verstopte zaken boven water haalt.


Wat je ermee doet, is aan jou. Of je er wat mee moet doen, eveneens. Ik kreeg het hele ‘gesprek’ nagestuurd via de app dus je kunt altijd ‘jezelf’ terugluisteren.

Iets wat ik al meerdere malen heb gedaan. En meteen voel ik dan weer waar ik sta, en moet en wil gaan staan in dit leven.


Daags later kwam ik Marlies tegen bij het winkelcentrum, tegen de wind in, zeulend met boodschappentassen en een kind aan haar hand; zo op het eerste gezicht just the girl from next door, maar ik wist beter, deze vrouw heeft hele fijne hemelse krachten in dit aardse bestaan.

Doe er je voordeel mee!


43, projectmedewerker

Dank voor de bijzondere reading. Ik heb het allemaal nog eens beluisterd en ook dat was heel fijn. Het heeft me een enorme "boost" gegeven. Het belangrijkste resultaat was denk ik, dat ik een enorm positief en rustig gevoel kreeg en veel vertrouwen.


Bovendien voelde ik me heel erg gezien en opgetild. De beelden die je voor me opriep (of die mijn hoger bewustzijn blijkbaar opriep ;-)) waren inspirerend en tegelijk herkenbaar.

Het is een perspectief waar ik in het dagelijkse leven geen of weinig toegang tot heb maar waarvan ik wel sterk het gevoel had dat het over mij ging en/of mij iets te vertellen had. Er waren beelden en dingen die je hebt gezien, die inderdaad een rol spelen of speelden in mijn leven (en waarvan je onmogelijk kan weten).

Er waren zelfs allerlei bijzinnetjes waarin je ter verduidelijking een voorbeeld gaf, en dat voorbeeld was dan "toevallig" erg actueel.


Een voorbeeld: je beschreef mij als iemand die in kleine dingen een verschil kan maken. Het eerste beeld was, dat je me zag in jouw Albert Heijn. Daar was ik ook net geweest en had een heel kort moment van interactie gehad met iemand, waarin ik voelde dat er een kleine maar betekenisvolle connectie was.

Daarna gebruikte je het beeld van een krant. Dat het niet ging om grote daden, zoals "een kind uit het water redden". Onlangs heb ik nog via internet een krantenbericht gevonden van mijn overgrootmoeder, die ooit een kind uit de rivier heeft gered en daarvoor een oorkonde kreeg. Mijn vader heeft die thuis hangen.


Zo waren er nog een paar dingen. De leeftijd van 3 jaar die je noemde, die in relatie staat tot pijn rondom afscheid, herkende ik als de leeftijd waarop ik mijn opa verloor. Mijn moeder vertelde niet zo lang geleden nog dat ze spijt had mij buiten de rituelen van begrafenis etc te hebben gehouden. Dat was normaal destijds maar het betekende dat ik nog lange tijd bleef vragen naar opa.

Nu ja, zo waren er nog wat dingen. Andere beelden hebben me vooral ook inspiratie gegeven omdat ze zo mooi en rijk waren. Sommige waren heel treffend, zoals de onrustige voetzoeker, terwijl die onrust eigenlijk niet "nodig" is.


Ik ben me er ook meer bewust van ik niet alleen ben, en vaak voel ik een soort energie stromen vanuit mijn kruin, een plek die me het gevoel geeft verbonden te zijn met iets hogers en groters.

Het grappige is dat ik dat al opmerkte in de dagen voordat ik naar jou toeging. Dat je al connectie had geprobeerd te maken voor onze afspraak verbaasde me dan ook niet.

Ik voel sowieso meer en ben me daarvan bewuster.


Iris 44, Nutritional Therapist

Een energetische reading van Marlies voelde als een enorme krachtige bevestiging van mijn eigen pad.
Diepe waarheden die scholen achter gevoelens en handelen kwamen naar boven.

Echt ongelofelijk wat zij allemaal zag in beelden en daarmee mijn eigen waarheid stukje bij beetje ontcijferde, samen met mij. Ik voelde me heel veilig en in professionele handen.


Ik denk dat het een heel mooi cadeau is aan jezelf, een energetische reading bij Marlies .

Voor mij gaf de reading duidelijkheid over vragen die ik had over mijn professionele pad, maar veel meer is aan bod gekomen.

Ik ging weg met meer kennis over mezelf en mijn te vervolgen pad en ook met een gevoel dat er weer een aantal puzzelstukjes op zijn plaats vielen. Dat maakte mij rustig, enthousiast en tevreden.

Een aanrader!


Lisette 49

Op een heel fijne manier heeft Marlies mij bij de hand genomen en een reis met mij gemaakt. Er zijn voor mij een hoop puzzelstukjes op z'n plek gevallen.

Ook heb ik er nog een aantal te leggen, maar door de inzichten die ik heb gekregen, kan ik daar aan gaan werken. Ik vond het een geweldige ervaring waarin ik 1,5 uur aandachtig heb geluisterd en ieder woord geloofde en voelde.


Harriet 52, notarieel medewerker

Een reading bij Marlies... wat een ervaring. Ik verwachtte niks en nam plaats in een heerlijke relaxte stoel, kaarsjes aan en Marlies maakte contact met mij.

Eigenlijk dacht ik dat het heel zweverig zou zijn, maar het begon met een lach want ik kwam in haar beeld aanlopen op rode naaldhakken samen met mijn ouders. Mijn moeder is overleden maar ze was er bij.... prachtig.


Eén uur en driekwartier heeft Marlies verteld over de beelden uit mijn eigen ‘hoofd’... Amazing.

Ze heeft mij punten van verbetering/verandering gegeven. Ik ben er nog mee aan het werk en af en toe kan ik de reading weer terug luisteren om mezelf er aan te herinneren wat ook alweer mijn aandachtspunten zijn.

Marlies neemt de reading namelijk op en stuurt deze naar je toe, wat heel fijn is want je krijgt nogal wat informatie die je onmogelijk allemaal kan onthouden. Wat is dat een cadeau een reading.


Gijs 51, Organisatie adviseur

Dankjewel voor de ontmoeting. Vermoedelijk zal ik er nog vaak naar luisteren. Er zijn vele gevoelens die vandaag door mij heen gingen. Verdriet, verwarring en vreugde. Ik heb het als zeer puur ervaren en met name ook dat je zo open houdt wat er op je af komt terwijl je leest.


Zonder wrijving geen glans. Een ontmoeting krijgt betekenis als er niets moet en de wrijving de ruimte krijgt om elkaars verschil uit te kunnen wisselen en liefdevol te ervaren. Het is verrijkend dat we juist verschillen. Daar ligt de betekenis in verborgen, de wrijving maakt dat zichtbaar. Mijn worsteling is het aardse, de banaliteit te omarmen.


‘Wat kom je hier doen?’ was de vraag die jij mij stelde. Het is een ontmoeting met jou en een ontmoeting met mijzelf.

Wij kenden elkaar niet en toch hebben we een ontmoeting gehad die zelden zo vertrouwd voelde. En ik geloof dat iemand daar enkel toe in staat is als ze liefdevol is. Het geeft een beschamend gevoel om daar dan voor te gaan betalen, want eigenlijk geef je iets van je gaven dat onbetaalbaar is; liefde.


Karin

De 1,5 uur reading bij Marlies vloog voorbij. De puzzelstukjes vielen tijdens de reading heel langzaam op z'n plek. Ik had de reading aan mijzelf kado gedaan, vooral om te ontdekken of ik in mijn ontwikkeling op het goede spoor zit.

Ongelooflijk hoe Marlies precies de kritieke punten, valkuilen en mogelijkheden binnen mijn persoonlijkheid wist bloot te leggen.


Dankzij de reading ben ik zeker van de weg die ik ben ingeslagen en dat deze weg leidt naar een leven die in balans is. Het is fijn dat de reading wordt opgenomen zodat je later rustig het e.e.a. kunt terug luisteren.

Bedankt Marlies en ik zal je in een later stadium van mijn leven zeker nog een keer willen raadplegen.


Tina 43, HR Manager

Soms heb je momenten in je leven dat je denkt… wat nu? Op die momenten ga ik een Reading vragen bij Marlies.

Het geeft mij rust, omdat de Reading verwoord wat ik niet onder woorden krijg, en dus ook duiding brengt. Maar het geeft mij ook richting en dat voor een lange periode, want telkens als ik luister hoor ik iets nieuws en kan ik terugvallen op rust, duiding en richting.


Daarnaast doet Marlies dit op zo een gestructureerde (van basisbeeld, naar voeten en alle chakra’s), verbeeldende (heel gaaf om te horen, alsof je in film bent) en grondige manier (vaak gaat ze verder een beeld in om het voor mij- de klant te kunnen duiden) dat het heel erg resoneert.

Daarna heb je ook nog tijd om vragen te stellen om zo helemaal vervuld naar buiten te gaan. Kortom, ik zie het als een kado aan mezelf en kan het iedereen aanraden.


Reinier 62, directeur

Een ongelovige was ik, en ben ik gelukkig gebleven. Maar ik ben gefascineerd door de manier waarop Marlies het rotsvaste geloof in het onzichtbare weet te combineren met een gezond soort relativeringsvermogen.

Zo ben ik als beroepsongelovige (“maar ik geloof wel dat er niets is”) zo bijgelovig als het maar kan: onheil en rampspoed wend ik met grote regelmaat af door bepaalde handelingen niet of juist wel te verrichten. Dat ik mij graag en soms ongezocht omring met ‘zweefteven’ kan ook nauwelijks toeval zijn.


Ik geloof dat Marlies de beelden ziet die ze beschrijft tijdens de sessie, ik geloof alleen ook dat die beelden gestuurd worden door haar kennis van mij en mijn persoonlijkheid, en dat ze geleerd heeft vanuit bepaalde perspectieven verhalen te vertellen over die beelden die doordrenkt zijn van symboliek, met een raadselachtigheid die uitnodigt tot nadenken.


Ik geloof dat alles wat er tijdens de reading gebeurt echt zo is, en wat sowieso aantrekkelijk is voor iemand met een ego als het mijne, is dat er bijna twee uur over mij is gepraat terwijl ik zelf mijn mond kon houden.

Ik heb er achteraf nog vaak en lang over nagedacht, en grote delen van de sessie nog eens teruggeluisterd. En dat ze een hele nieuw frisse en perspectiefrijke toekomst voor me ziet wil ik natuurlijk maar al te graag geloven.

Wat ik maar zeggen wil: geloof noch ongeloof hoeft een waardevolle belevenis in de weg te staan.


Dat ik vanmorgen een gedicht van Remco Campert las, vlak voor ik me had voorgenomen om een review te schrijven, is gewoon toeval, zoveel is wel zeker:

"Meer dingen tussen hemel en aarde dan ik zie zijn er niet

anders zou ik ze wel zien.

Kom nu jongen niet zo simpel."